За нас

ViseeO е производител на множество иновативни продукти проектирани да се интегрират към съществуващите в автомобила системи. Основен фокус е поставен върху Bluetooth технологията с множеството и предназначения, и безопасността, която осигурява в автомобила.

 

Водещ продукт за марката са уникалните на пазара комплекти за Mercedes заменящи фабрично инсталираните телефони на Nokia или Simens с модерно решение позволяващо свързване с всеки мобилен телефон чрез Bluetooth.

 

Друг интересен продукт са handsfree комплектите за автомобили използващи оптика за връзка между отделните системи от типа на Audi MMI. Тези продукти предлагат и възможност за слушане на музика чрез връзка с iPod/iPhone.

 

Не на последно място ViseeO предлага няколко модела универсални Bluetooth handsfree китове подходящи за всеки автомобил.

 

Слушането на музика чрез стримване през A2DP е друга възможност на продуктите, която е много полезна за водачите предвид все по масовото навлизане на смартфони с голям обем памет.

 

Въпреки, че фирмата е добре позната на много от големите пазари продуктите и са все още нови за България. С цел по-бързото им разпространяване търсим партньори за продажба и монтаж в цялата страна. Ако смятате, че стоките ViseeO  ще се полезни на вашите клиенти и  желаете да станете дистрибутор моля свържете се с нас, чрез раздела Контакти.

©2010 Viseeo.bg - Всички права запазени